ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ…

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε μια κατοικία του ´50 παντρέψαμε την νοσταλγία της παλαιάς γειτονιάς με την ζωντάνια της σύγχρονης μεγαλούπολης ! Σε μια περιοχή που η Ιστορία μας συνοδεύει διαχρονικά, σε μια περιοχή που η Κουλτούρα είναι παρούσα καθημερινά, σε μια περιοχή που η Διασκέδαση είναι τρόπος ζωής, εμείς δημιουργήσαμε ένα ήρεμο, φιλόξενο, γαλήνιο περιβάλλον, το οποίο θα είναι η βάση σας, ώστε να γνωρίσετε τον χαρακτήρα, να νιώσετε τον παλμό, και να ανακαλύψετε τις κρυφές ομορφιές της Πόλης μας !!! Τα διαμερίσματα βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα στην «καρδιά» της Πόλης.

Το Θησείο, η Τεχνόπολης, το Γκάζι, το Μουσείο Μπενάκη, ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο του Κεραμεικού, Το Εθνικό Αστεροσκοπείο, Βυζαντινά Χριστιανικά Μνημεία, Θέατρα, Μουσικές Σκηνές είναι σε απόσταση 5’ με τα πόδια.
Ο λόφος της Ακρόπολης και το Μουσείο της, η Αρχαία Αγορά, ο Λόφος του Φιλοπάππου, το Μοναστηράκι, η Πλάκα με τα γραφικά σοκάκια της, η περιοχή του Ψυρή, Μουσεία κ.α , όλη η «Ιστορία» της Πόλης των Αθηνών είναι επισκέψιμα από εσάς σε απόσταση λιγότερη των 25’ με τα πόδια.
Εστιατόρια (βραβευμένα) ελληνικής και όχι μόνο κουζίνας, Ταβέρνες με τοπικές λιχουδιές, Cafe, Βars, Πολυχώροι εκδηλώσεων, Νυκτερινά Κέντρα, βρίσκονται τόσο κοντά από τις κατοικίες μας αλλά και τόσο μακριά για να μην ενοχλείστε από τον παλμό της νυχτερινής ζωή της Πόλης.
Είναι επίσης πολύ πιθανό όπως διασχίζετε την περιοχή να βρεθείτε σε ένα πάρτι ή street event ! Γίνονται αρκετά συχνά στους γύρω πεζόδρομους και είναι πάντοτε συναρπαστικά.
Η προνομιακή θέση των « District Suites» σας δίνει άμεση πρόσβαση και στο Επαγγελματικό & Εμπορικό Κέντρο της Πόλης.
Το Μετρό (στάση Κεραμεικός) βρίσκεται μόνο μερικά βήματα από τις κατοικίες μας, καθιστώντας τες έτσι την ιδανική βάση για να γνωρίσετε και τις πιο απομακρυσμένες ομορφιές της Πόλης των Αθηνών.

Οι αναπαλαιωμένες κατοικίες «District Suites» διακοσμημένες με original ρετρό στοιχεία της αστικής κατοικίας του 1950, διαθέτοντας σύγχρονες παροχές (wifi δωρεάν σε υψηλές ταχύτητες, air condition, t.v κλπ), πλήρη και μοντέρνο οικιακό εξοπλισμό, δεν θα ικανοποιήσουν απλά και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη αλλά θα τον κάνουν να νιώσει σαν το σπίτι του.
Ξεκινήστε ευχάριστα την μέρα σας με έναν καφέ & πρωινό στο φωτεινό, καταπράσινο μοντέρνα διακοσμημένο Αίθριο μας, συζητώντας & σχεδιάζοντας τις επισκέψεις σας στα αξιοθέατα της Αθήνας.
Δίπλα στις κατοικίες μας υπάρχει τοπική εμπορική αγορά όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης όλες τις ώρες της ημέρας.
Όποια και αν είναι η φύση του ταξιδιού σας (επαγγελματικό ή αναψυχής), όποια και αν είναι η ηλικία σας, είτε ταξιδεύετε μόνος, είτε ως ζευγάρι, είτε ως οικογένεια, είτε ως παρέα μέχρι και 12 άτομα, οι «District Suites» δεν είναι απλά μια στάση για ύπνο, αλλά σύγχρονες άνετες κατοικίες με χρώμα και ατμόσφαιρα από τις παλιές γειτονιές της Αθήνας.
Μείνετε σε εμάς, ώστε η επίσκεψη σας στην Αθήνα να είναι ξεχωριστή.
Αφού μας προτιμήσετε, εμείς δεν έχουμε παρά να σας δώσουμε το . . . κλειδί του σπιτιού σας για μια αξέχαστη διαμονή.